H1 kampioen!!!

Wat er al een heel seizoen zat aan te komen, is nu vast: onze eerste herenploeg is kampioen geworden! Eerste achtervolger Groenenberg kan, zelfs met nog 6 (!) wedstrijden op het programma, Zenneblok niet meer bijbenen. H1 kan dus zijn laatste 3 wedstrijden met een gerust afwerken. Het doel is het perfecte traject verder te zetten. Zenneblok is nog steeds ongeslagen in hun reeks; kunnen zijn deze trend verder trekken tot het einde van het seizoen?

Wat vast staat, is dat H1 terug stijgt naar de 1e reeks van de VLM, waar ze thuishoort. Daar waar het dit seizoen heel gemakkelijk, soms te gemakkelijk, ging, zal het volgend jaar een ander paar mouwen zijn. Sommige kritische analytici voorspellen een koude douche, maar de ploeg zelf ziet het volledig zitten. Zij beloven volgend seizoen boven zichzelf uit te treden en een mooi resultaat neer te zetten. Dit zal zeker voor mooie volleybal zorgen, en daar kijken we al naar uit!

Geef een reactie