Cocktailtraining was weer een geweldig succes

Op 9 mei organiseerde de PartySquad opnieuw een cocktailtraining. Het concept is ondertussen door iedereen gekend: we komen samen op het strand van Hofstade, spelen beachvolleybal in tornooivorm en kunnen ondertussen genieten van overheerlijke cocktails. En ook dit jaar van het weer ons gunstig gezind. We konden profiteren van een zeer mooie lentedag. Alle ingrediënten waren dus aanwezig om er weer een geweldige editie van te maken.

Maar het belangrijkste element zijn uiteraard nog altijd onze leden. Gelukkig heeft Zenneblok ongetwijfeld de beste leden die een volleybalclub zich maar kan inbeelden. De opkomst was groot, zeer groot zelfs. En dus werd ook deze editie van de cocktailtraining een groot succes.

De ploegen werden willekeurig getrokken en iedereen deed zijn uiterste beste. Er werden mooie duels uitgevochten, maar zoals het hoort, gebeurde dit uiteraard altijd in een gemoedelijke en sportieve sfeer. De uiteindelijke winnaars van het tornooi waren Imke, Sigrid en Stef.

Na het volleyballen werd er nog even nagepraat en dorst gelest op het strand. Eens dat de cocktails op waren, gingen nog enkele dappere Zenneblokkers naar de Rut om daar het feest nog verder te zetten. Het werd nog een leuke avond… 🙂

Geef een reactie