Zenneblok feestje

Op zaterdag 19 mei was het weer het ondertussen legendarische Zenneblok-feestje. Dit jaar werd het voor het eerst georganiseerd in ’t Hof van Laar. Het thema was superhelden en superslechteriken.

Vanaf 18h werden de eerste gasten ontvangen door de PartySquad. Iedereen kreeg een glaasje bubbels aangeboden en menige hapjes werden rondgebracht. Tegen 19h was ongeveer iedereen aanwezig en zat de sfeer er al goed in. Op het menu stond koninginnenhapje en vispannetje, met frietjes, kroketjes, groentjes en de nodige sauzen. Alles a volonté en overheerlijk!

Na het eten werden onze kampioenenploegen nog even in de kijker gezet. Zowel heren 1, maar vooral dames 1 werden gefeliciteerd voor hun prestaties dit seizoen en kregen een mooi aandenken mee naar huis. De PartySquad deelde ook de prijzen voor best verklede superheld en superslechterik. Zonder al te veel verrassingen gingen deze prijzen naar Dirk en Nico.

Als afsluiter van het culinair gedeelte van het feestje werd een prachtig en overheerlijk dessertenbuffet aangeboden.

Na het eten was het tijd om een danspas te zetten. De DJ’s van Discobar Ontploffing zetten de dansvloer meteen in brand en draaiden de ene topschijf na de andere. Alle benen en stijve gewrichten kwamen los, en iedereen liet zijn beste dansmoves zien. Het feestje heeft nog tot in de vroege uurtjes geduurd en de laatste gasten moesten zelf onder lichte dwang naar huis gestuurd worden.

Het feestje was wederom een groot succes en we hopen alle aanwezigen volgend jaar terug te mogen ontvangen! Hieronder vindt u nog wat sfeerbeelden van de avond.

Geef een reactie