Activiteiten Zenneblok

Eindelijk nog eens wat beweging op de site. Ook al is deze boodschap kort, ze is zeker belangrijk! We overlopen snel de opkomende clubactiviteiten:

COCKTAILTRAINING: op 25 mei organiseert de PartySquad opnieuw een cocktailtraining. Om praktische redenen verhuizen van de plage in Hofstade naar de heilige grasmat voor de SportCube. We spreken af om 19h30. Tijdens het volleyballen zullen de nodige cocktails (en andere dranken) aangeboden worden. Nadien kunnen we nog napraten in de sporthal zelf bij het nodige gerstenat. Prijs voor dit alles: 5 euro. Inschrijven kan door iemand van de PartySquad op de hoogte te brengen!

FEESTJE: op 11 juni staat het Zenneblok-feestje weer op het programma. Alle info hierover vind je hier.

WEEKEND: en in augustus gaan we naar jaarlijkse gewoonte weer op weekend. We trekken weer richting de Ardennen voor een weekend vol plezier, activiteiten, eten en drinken en gezelligheid! Alle info vind je hier.

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen op al deze activiteiten.

Tot dan,

De PartySquad!

Geef een reactie