Upcoming activities

Beste Zenneblokkers,

Het seizoen is bijna ten einde, maar dat wil niet zeggen dat we elkaar niet meer zien tot het begin van volgende seizoen. Er zijn de komende maanden heel wat activiteiten die zeker de moeite zijn. Hieronder worden ze kort opgelijst, met eventuele links naar de inschrijving pagina.

Eerst op de agenda staan de bekerfinales. Op 22 maart speelt Heren 1 twee wedstrijden met als inzet de VLM-beker. De eerste wedstrijd start om 13h30. Kom zeker supporteren en Zenneblok steunen!

Op 17 mei organiseert de PartySquad terug zijn beruchte Cocktail training! Na een jaartje op gras gespeeld te hebben, keren we nu terug naar het strand van Hofstade! Meer info vind je hier.

Op 27 mei is het dan het grote feest voor het 50-jarig bestaan van de club. Hiervoor hebben jullie reeds een officiële uitnodiging gekregen. Het belooft een topdag te worden!

En in augustus trekken we met Zenneblok weer op weekend. Een niet te missen evenement, maar wees er op tijd bij, want de plaatsen zijn beperkt! Meer info vind je hier.

We kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen op deze activiteiten!

Tot dan,

Het Z-bestuur & de PartySquad

Geef een reactie