Desserten voor het goede doel

Zoals jullie ondertussen allemaal wel weten, zet de PartySquad zich dit jaar in voor het goede doel. Door verschillende activiteiten te organiseren, proberen ze geld in te zamelen voor Zemst for Life. Nu zaterdag (9 december) wordt er een dessertenverkoop georganiseerd in de sporthal.

Op dat ogenblik zijn er ook 3 thuiswedstrijden. Zowel Dames1, Dames3 als Heren2 moeten aan de bak. Vooral de wedstrijd van Dames1 belooft pittig te worden, want zijn nemen het op tegen een rechtstreekse titelkandidaat. Wij rekenen op jullie talrijke opkomst om onze ploegen naar de overwinnen te roepen. Daarna (en tijdens ook al) kunnen jullie dan genieten van de lekkere desserts van de PartySquad.

U hoort het: de perfecte combinatie van entertainment en goede (en lekkere) daad van de dag!

Tot dan,

Geef een reactie