Groot-Bijgaarden – Heren1

Vorige woensdag moest onze 1e herenploeg op verplaatsing spelen in Groot-Bijgaarden. De leider in de reeks moest het opnemen tegen de laatste in de stand. Sommige spelers waren op voorhand al overtuigd dat deze wedstrijd een hapje zou zijn. Stef werd opgeroepen omdat Dieter nog steeds last ondervond van zijn rug. De ploeg was dus op zijn sterkste bezetting.

Hoewel het zelfvertrouwen groot was, kon de aanvang van de wedstrijd niet echt een succes genoemd worden. De broers Van Gulck kwamen rijkelijk laat aan, maar gelukkig net op tijd voor de wedstrijd. Groot-Bijgaarden begon zeer sterk aan de match en het duurde dan ook tot 22-22 alvorens Zenneblok de leiding kon nemen in de eerste set. In een spannend slot trokken onze heren dan toch aan het langste eind.

Set twee en drie verliepen gelukkig vlotter. Nooit kwam de 1e ploeg nog in moeilijkheden. De middenmannen werden spijtig genoeg weinig aangespeeld, maar als ze de bal kregen was het gegarandeerd punt! In de laatste set kon er zelf een folietje vanaf en werd Dieter door Johan vervang op opposite. Een gewaagde wissel, maar ook deze set werd vlot gewonnen.

De 1e ploeg won zijn wedstrijd uiteindelijk redelijk vlot en blijft bijgevolg op kop in hun reeks. Hopelijk kunnen ze dit nog volhouden tot het einde van het seizoen!

Geef een reactie