Heren 1 – Atilla Dilbeek

Zaterdag moest onze 1e herenploeg het opnemen tegen Atilla. Op papier een haalbare kaart, maar zoals de coach het zei: ‘ge weet nooit wie da die mannen meepakken, he’. Dus we waren op onze hoede. Een gewaarschuwd man is er twee waard. De eerste set begon ietwat moeizaam, maar geleidelijk aan namen de heren de bovenhand. Uiteindelijk kwam de set niet meer in het gedrang.

De 2e set was gelijkaardig: het beste niveau werd zeker niet gehaald, maar de set werd wel vlot gewonnen. De 3e set was helaas een heel ander verhaal. Wat de oorzaak juist was, is niet duidelijk, maar Zenneblok kreeg nooit echt ritme in deze set. Deze werd dan ook schaamtelijk verloren. Zelfreflectie is nodig na deze set…

Verrassend genoeg werden er voor de 4e set geen wissels doorgevoerd, hoewel er zeer valabele opties waren. Gelukkig werd deze set redelijk vlot gewonnen. Er moet ook gezegd worden dat Atilla op het einde van deze set met 5 man verder moest wegens een jammerlijke blessure van één van de spelers. Heren 1 kon de 3 punten dus al bij al redelijk gemakkelijk binnenhalen en blijft dan ook aan de leiding in hun reeks. De 3e set geeft wel stof tot nadenken: hoe kon deze verloren worden? Wat ging er verkeerd? En vooral: hoe moet het beter? Wordt vervolgd…

Geef een reactie