Zemst for Life (4)

Zaterdag was het 4e en laatste dessertenbuffet ten voordele van Zemst for Life. De leden van de PartySquad hadden weer hun uiterste best gedaan om heerlijke desserts te maken. Brownies, chocomousse, cupcakes, tiramisu, maltezertaart,… alles was aanwezig en superlekker! Door de 2 thuiswedstrijden, waaronder de topper die Dames 1 na een spannende wedstrijd tot een goed einde kon brengen, was er een hele delegatie supporters. Hierdoor verliep de verkoop van de desserts zeer vlot en was tegen het einde van de dag alles uitverkocht.

De dessertenbuffets waren dus alvast een succes! Nu woensdag (20/12) is er nog de jenevertraining, waar ook (hopelijk) nog wat geld wordt ingezameld voor het goede doel. En vrijdag 22 december wordt dan het totale bedrag overgemaakt aan Zemst for Life tijdens de live-show aan de Melkerij in Zemst. De PartySquad mag dan ook even het woord voeren en een plaat kiezen. Als je niet weet wat doen vrijdag: zeker komen!

De PartySquad wil iedereen die een dessertje (of meerdere :-)) heeft gekocht, nog eens heel hard bedanken. Dankzij jullie kunnen we vrijdag een mooi bedrag schenken aan Zemst for Life. Hoeveel dit bedrag juist is, lees je later op de week nog op de site!

Geef een reactie