Heren 1 wint topper

Zaterdag stond voor Heren 1 een belangrijke wedstrijd op het programma. Ze moesten het thuis opnemen tegen eerste achtervolger Groenenberg. De thuisploeg miste wel 2 spelers: zowel Wout als Jan konden jammer genoeg niet meedoen. De ene al wat belangrijker dan de andere, maar toch een aderlating voor Zenneblok. Johan moest Wout vervangen in het midden en Joris werd opgeroepen om Jan te vervangen.

De wedstrijd begon zeer vlot voor Zenneblok en de eerste set was dan ook snel afgelopen: 25-6 in het voordeel van Zenneblok. Sam varieerde goed, vond dit maal ook zijn middenmannen en opposite en deze werkten het vaak prachtig af. De trend was gezet. In set 2 kon Groenenberg zich min of meer herpakken en kon het een schande zoals in de eerste set vermijden. Ze kwamen echter nooit echt dreigen en ook de 2e set ging vlot naar Zenneblok met 25-16.

In de 3e set was het toch even opletten geblazen voor de thuisploeg. Er kon niet echt een kloof gemaakt worden en het bleef spannend tot het einde. Concentratieverlies en misschien een beetje overmoed waren hiervan de oorzaak. Gelukkig konden onze heren zich op het einde van de set nog meester tonen: 25-22.

De kloof tussen Zenneblok en de rest wordt nog wat uitgediept. De titel ljikt zo goed als binnen voor Heren 1. Zonder rampzalige prestaties is het nu aftellen naar de kampioenenviering.

Geef een reactie