COVID-19

Beste leden,

Door de huidige Corona-crisis werd het volleybalseizoen eind maart stilgelegd. Dit bekent geen wedstrijden meer, maar ook geen trainingen. De competitie 2019-2020 zal ook niet meer hervat worden. Hoe de kampioenen bepaald worden, als er al kampioenen zullen zijn, is nog niet geweten. Hetzelfde voor de eventuele stijgers of dalers binnen de reeksen. De toekomst zal meer duidelijkheid brengen, maar momenteel primeert uiteraard de gezondheid van alle spelers!

Ook voor de activiteiten van Zenneblok zijn er een aantal onzekerheden. Het jaarlijkse feestje van 2 mei lijkt meer en meer onhaalbaar. Vanaf dat we uitsluitsel hebben, laten we dit jullie zo snel mogelijk weten. Hetzelfde geldt voor de cocktailtraining; deze zal hoogstwaarschijnlijk niet doorgaan. We vinden dit zeer jammer en proberen begin volgend seizoen dit goed te maken.

De eerstvolgende activiteit die hopelijk wel nog doorgaat, is het Zenneblok weekend. Dit gaat door van 21 tem 24 augustus. Inschrijven kan nog steeds via deze site.

Wij hopen dat iedereen het goed stelt en zich gezond kan houden. Volg de maatregelen van de overheid goed en hopelijk kunnen we zo onze zomer nog redden.

Stay safe & stay (as much as possible) at home!

Tot snel,

Geef een reactie