Jenevertraining

Gisteren stond de jenevertraining op het programma. Deze ondertussen jaarlijkse activiteit wordt georganiseerd door de PartySquad. Inschrijving was 4 of 8 euro; de personen die 8 euro betaalden, schenken zo 4 euro aan het goede doel. Dit was ook de laatste activiteit ten voordele van Zemst for Life. We waren dan ook zeer tevreden met de vele gulle bijdragen van onze leden!

De training zelf werd in goede banen geleid door Ilona en Sarah. Alle oefeningen werden ook voorzien van de nodige jenever. En hoewel er iets minder mensen zijn komen opdagen dan ingeschreven, was de sfeer top. Iedereen ging er volledig voor en de invloed van de jenever was nauwelijk merkbaar… bij de meesten.

Graag willen wij iedereen bedanken die erbij was! Hieronder vinden jullie een paar sfeerbeelden.

Geef een reactie