VOLZET: Zenneblok Quizt

Helaas, wegens groot succes kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden…

Op vrijdag 1 maart organiseert volleybalclub Zenneblok een leuke en uitdagende quiz voor ploegen van alle niveaus. Deze quiz gaat door in D’Oude School in Weerde. Aanvang van de quiz is om 20h, en de deuren gaan open vanaf 19h30.

Inschrijven is per ploeg en kost 20 euro. Er mogen maximum 5 personen in een team zitten. Via het formulier hieronder kan je gemakkelijk de inschrijving regelen. Na het invullen van dit formulier krijg je nog een bevestigingsmail met alle details. LET OP: de inschrijving is pas officieel na overschrijving van de 20 euro op rekeningnummer BE61 0012 5952 7317.

Tijdens de quiz zijn uiteraard de nodige dranken en versnaperingen beschikbaar. Ook zijn er mooie prijzen te winnen.

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen op 1 maart!

Geef een reactie