H1: kort verslag van korte wedstrijd

Op zaterdag 24/02 moest Heren 1 het thuis opnemen tegen de nummer 5 : Katastroof Meise. Weer kwam een gehavende ploeg aan de start, want Wout moest noodgedwongen thuisblijven met een sputterende motor… Johan moest bijgevolg proberen dit grote verlies op te vangen. Gelukkig was de tegenstand niet bepaald overdonderend. De hele wedstrijd werd onze libero geviseerd, maar deze bracht de ballen steeds goed bij zijn broer. Van daaruit konden de passen dan mooi gevarieerd worden. Het afwerken kon met momenten overtuigender, maar in de problemen kwamen de heren nooit. In elke set werden er een paar mooie opslagreeksen afgewerkt en Meise kwam nooit in het verhaal voor. In de derde set was er zelf tijd voor wat champagne-volleybal van onze heren.

De setstanden spreken dan ook voor zich: 25-10, 25-14en 25-6. 40 minuten laten (de wedstrijd duurde amper langer dan de opwarming) kon Zenneblok al gaan douchen en supporteren door Dames 2. Met 38 op 39 en 8 punten voorsprong op de 2e in de stand, lijkt de titel zo goed als binnen. Zenneblok kan zich stilaan opmaken voor een kampioenenviering. Hopelijk doen nog een aantal ploegen onze eerste herenploeg na!

 

 

Geef een reactie