Stay fit

Beste Zenneblokkers,

Het volleybalseizoen ligt voorlopig nog stil. Het ziet er naar uit dat dit niet direct zal veranderen. Zelfs in groep buiten sporten is met de nodige beperkingen. Maar dit is uiteraard geen excuus om niet in vorm te blijven (of geraken). Vandaar dat Zenneblok vanaf nu ook een digitale club is! En dus gaan we van start met een reeks uitdagingen voor onze leden.

Wat wil dit nu concreet zeggen? Zenneblok is als club geregistreerd op Strava. Voor de mensen die Strava niet kennen: dit is een sport-app waarop je al je sportieve activiteiten kan tracken en achteraf statistieken krijgt over je prestaties. Gratis te downloaden! Je kan dus nu ook lid worden van Zenneblok op Strava. We raden dit dan ook ten stelligste aan. Hoe je lid kan worden van Zenneblok op Strava vind je in dit artikel.

Maar enkel lid worden, helpt ons uiteraard niet in vorm te blijven/geraken. Vandaar dat er elke week een sportieve uitdaging gepost zal worden. Iedereen heeft dan 1 week tijd om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Je kiest dus zelf wanneer je even tijd kan maken om te sporten. Om iedereen te motiveren, wordt er ook een rangschikking bijgehouden. Als je een uitdaging voltooit, krijg je daar punten voor. Er zijn ook extra punten te verdienen voor creativiteit (dit wijst zichzelf nog wel uit). Punten zijn enkel te verdienen voor inzet, niet noodzakelijk voor prestaties: zo houden we het leuk voor iedereen. En zo maakt iedereen kans op de titel King/Queen Of Zenneblok (KOZ/QOZ)!

Ten laatste zondagavond zal de uitdaging voor de week erop bekend gemaakt worden op de Zenneblok site. Jullie hebben tijd van maandag 00h01 tot zondag 23h59 om de uitdaging uit te voeren. Vergeet uiteraard niet Strava op te zetten als je gaat sporten! De overheid laat ons nog toe om met 4 samen buiten te sporten: spreek dus gerust af met ploegmaten, vrienden, familie…

Als er nog vragen zijn, problemen met Strava, iets is niet duidelijk: contacteer gerust coach Nico (via mail, gsm, whatsapp, gele briefkaart, postduif,…)

De uitdagingen vind je hier! En de rangschikking hier.

Succes!

Geef een reactie